Personel Eğitimlerimiz

28.12.2012 4235

Personel Eğitimlerimiz

Eğitimin İçeriği

Açıklama

Personel Sayısı

Hijyen ve sanitasyon

Hijyen nedir? Neden bilmeliyiz?

7

Personel hijyeni

Mutfak personeli nelere dikkat etmeli?

7

Genel hijyen

Hijyen tanımı ve kuralları

7

Yangın

Yangında yapılması gerekenler

7

Deprem

Deprem anında yapılması gerekenler

7

İlkyardım

İlkyardım nedir? Yaralı insanlara nasıl müdahale edilir?

7

Mutfak hijyeni

Mutfakta hijyen kuralları nelerdir? Neden uymalıyız?

7

Yemek muhafazası

Yemekler uygun koşullarda neden saklanmalı?

7

Müşteri ilişkileri

Müşterilere karşı davranışlarımız nasıl olmalı? Neden?

7

Kimyasal Maddeler

Mutfakta kullanılan kimyasalları nasıl kullanmalı ve nasıl depolamalıyız

7

Acil durum hareket planı

Acil durumlarda ne yapmalıyız

7

İş kazaları

İş kazası durumunda ne yapmalıyız

7

Tehli ve ağır temizlik maddeleri

Ağır temizlik maddelerini nasıl kullanmalıyız

7

Alerjen gıdalar

Gıda alerjisi nedir?Alerjen gıdalar nelerdir?

7

Eldiven maske bone galoş kullanma talimatı

Neden kullanmalıyız?

7