Personel Eğitimlerimiz |
||
Eğitimin İçeriği |
Açıklama |
Personel Sayısı |
Hijyen ve sanitasyon |
Hijyen nedir? Neden bilmeliyiz? |
7 |
Personel hijyeni |
Mutfak personeli nelere dikkat etmeli? |
7 |
Genel hijyen |
Hijyen tanımı ve kuralları |
7 |
Yangın |
Yangında yapılması gerekenler |
7 |
Deprem |
Deprem anında yapılması gerekenler |
7 |
İlkyardım |
İlkyardım nedir? Yaralı insanlara nasıl müdahale edilir? |
7 |
Mutfak hijyeni |
Mutfakta hijyen kuralları nelerdir? Neden uymalıyız? |
7 |
Yemek muhafazası |
Yemekler uygun koşullarda neden saklanmalı? |
7 |
Müşteri ilişkileri |
Müşterilere karşı davranışlarımız nasıl olmalı? Neden? |
7 |
Kimyasal Maddeler |
Mutfakta kullanılan kimyasalları nasıl kullanmalı ve nasıl depolamalıyız |
7 |
Acil durum hareket planı |
Acil durumlarda ne yapmalıyız |
7 |
İş kazaları |
İş kazası durumunda ne yapmalıyız |
7 |
Tehli ve ağır temizlik maddeleri |
Ağır temizlik maddelerini nasıl kullanmalıyız |
7 |
Alerjen gıdalar |
Gıda alerjisi nedir?Alerjen gıdalar nelerdir? |
7 |
Eldiven maske bone galoş kullanma talimatı |
Neden kullanmalıyız? |
7 |